luni, 17 august 2009

Blog

Scriu pentru ca nu sint in stare sa ma ocup de altceva. Prea multe ginduri deodata. Ca sa nu risc acolo unde o eroare ar atinge pe mai multi si mai tare, o sa scriu aici cite ceva despre blog.
De ce o sa scriu acum ? Pai am mai scris. La inceput - de asta pastrez si eticheta cu "pentru inceput", desi sint aproape 2 ani de cind ma chinui sa intretin si eu un blog.
Care va sa zica o sa scriu acum pentru ca am citit ceva zilele trecute.
Am citit ca blogul chiar este o forma de existenta pe internet care a pornit de la ideea de jurnal mai mult sau mai putin public.
Ideea asta nu imi place - de jurnal public. Adica sa spui la toata lumea ce ai facut tu aseara, cu cine si de ce, sa te plingi ca nu iti reuseste cura de slabire sau ca iubitul nu e suficient de atent, sa descrii cum ai petrecut in vizita si cu ce te-a jignit invidioasa aia de vecina de la parter.
Ideea in care am inceput eu acest blog era sa sistematizez, pentru mine si cei interesati, niste repere. Adica as face din acest blog un fel de query - o selectie pe tiparul personalitatii mele - de ... de toate. Sa pot gasi aici ginduri cu ocazii, muzica, versuri, fotografii, picturi, ziceri, adica ar fi un fel de "Delicious" cu tot cu gindurile proprii.
So, mai am pina cind blogul meu va ajunge (daca se va intimpla asta vreodata) Delicious, dar o sa ma straduiesc ;)

Niciun comentariu: